auberge
auberge

In de Corrèze (Xantrie), gelegen in de uitlopers van het Centraal Massief tussen bossen, heuvels en de rivieren Dordogne en Maronne, vindt u onze Auberge des Ruines de Merle omgeven door het schitterende decor van het dorpje St. Cirgues la Loutre.

Auberge des Ruines de Merle is een traditionele “Chambres d’hôtes” (logies ontbijt) en “Table d’hôtes” (gast aan tafel). Jan Kinkel is de eigenaar van dit onvervalste stukje Frankrijk. Hij biedt u het gehele jaar door de Nederlandse gastvrijheid in combinatie met een Frans-Europese keuken.

Het onderkomen is gemoedelijk en in de typische Franse sfeer. Er zijn vijf tweepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele bedden en badkamer met douche en toilet. Bij de entree treft u een gezellige eetkamer met terrasdeuren en een aparte lounge/bar met kleine bibliotheek en openhaard.

Faciliteiten: Internet, sateliettelevisie (ook Nederlandse zenders), tuin met zonneterras, ligstoelen en vaste barbeque, wasserij, geoutilleerde werkplaats voor (race)fietsen. Tevens kunt u mountainbikes huren en een visvergunning kopen.